Ontdek onze nieuwe gevelbekleding opties voor een frisse uitstraling

Ontdek Benotec, wij zijn er trots op om een scala aan hoogwaardige gevelbekledingsopties aan te bieden om uw huis een nieuwe, moderne uitstraling te geven. Hier is een overzicht van onze gevelbekledingsopties:

1. Steenstrips: creëer een tijdloze look met baksteen

Steenstrips zijn dunne stroken baksteen die op de buitenmuur kunnen worden aangebracht, waardoor uw huis de klassieke uitstraling van baksteen behoudt zonder ruimte te verliezen. Met een breed scala aan kleuren en texturen bieden steenstrips een veelzijdige en duurzame oplossing voor gevelbekleding.

2. Hout: voeg warmte en natuurlijkheid toe aan uw Gevel

Houten gevelbekleding biedt een warme en natuurlijke uitstraling aan uw huis, waardoor een gezellige sfeer ontstaat. Met verschillende houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden kunt u de perfecte stijl kiezen die past bij uw smaak en de architectuur van uw huis.

Contacteer ons

3. Crepi: moderniseer uw gevel met Een strakke afwerking

Crepi, ook wel gevelpleister genoemd, biedt een moderne en strakke afwerking voor uw gevel. Met een gladde textuur en een breed scala aan kleuren, kunt u uw huis een eigentijdse uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen de elementen.

4. PVC, Metaal, Composiet en meer: voor elke stijl en budget

Naast de bovengenoemde opties bieden we ook gevelbekledingsopties zoals PVC, metaal, composiet en meer. Met verschillende materialen, kleuren en afwerkingen is er voor elk huis en elke smaak een geschikte oplossing beschikbaar.

Contacteer ons

Waarom voor ons kiezen?

  • Ruime ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en expertise zijn we de ideale keuze voor uw gevelbekledingsproject.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten te leveren.
  • Maatwerk en Advies: We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen, met deskundig advies gedurende het hele proces.
  • Uitstekende Klantenservice: Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om een positieve ervaring te bieden door middel van vriendelijke en professionele service.

Laat ons uw gevel transformeren en een frisse nieuwe uitstraling geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw visie werkelijkheid te laten worden!

Contacteer ons

Benotec

BENOTEC NV - BE0762773554 - Blarenberglaan 21/A, 2800 Mechelen - info@benotec.be +32 15 79 34 44

© BENOTEC 2021 - Alle rechten voorbehouden - Online support - Privacy - Disclaimer - Cookie instellingen aanpassen