Over BENOTEC

Thuiskomen doe je het liefst in een comfortabele woning die voldoet aan jouw wensen. Bij BENOTEC streven we ernaar die comfortabele woning te verwezenlijken. Met onze dak- en gevelrenovaties zorgen we niet enkel voor een mooi esthetisch resultaat, we zorgen ook voor de ideale binnenomgeving: door middel van doorgedreven isolatiemethoden en kwalitatief hoogstaande materialen maken we van jouw huis ook letterlijk een comfortabele thuis.

Vraag een offerte aan
benotec

8

Aantal werknemers

527

Referenties

476000

kWh reeds uitgespaard per jaar

Waarom BENOTEC?

Een volledige ontzorging, van A tot Z

01

Volledige ontzorging

Dankzij onze in-house expertise en activiteiten zorgen we voor een renovatie van A tot Z: van asbestverwijdering tot vochtbestrijding, tot isolatie en volledige renovatie van de buitenschil, inclusief een piekfijne gevelafwerking.
Benotec

02

Technische expertise

Het toekomstgericht en thermisch isoleren van de bouwschil vergt een verregaande en brede vakkennis. Met een jarenlange expertise binnen de sector ben je bij BENOTEC vanaf het begin in de juiste handen.

03

Kwalitatieve producten en processen

Bij gevel- en dakisolaties zijn de juiste producten en systemen van cruciaal belang. BENOTEC kiest voor geprefereerde materialen en systemen die jouw bouwschil ook op de lange termijn blijvend beschermen.
Benotec

04

Snel en efficiënt

Jou ontzorgen is onze prioriteit. Dankzij efficiënte processen garanderen we een korte doorlooptijd en heb je al na drie weken een afgewerkt resultaat.

Stappen

Snel en efficiënt: ontdek onze manier van werken

Eerste kennismaking

Ben je op zoek naar een partner voor jouw gevel- en/of dakisolatie? Bij BENOTEC ontzorgen we je graag doorheen het hele proces. Van afbraakwerken tot het installeren van isolatiesystemen, tot de volledige afwerking van jouw buitenschil. Bij een eerste kennismaking brengen we jouw noden in kaart en bezorgen we je een juiste offerte.

Benotec
Benotec
benotec
Benotec

Een plan op maat van jouw woning

Bij een offerte hoort ook een op maat gemaakt plan van aanpak. Afhankelijk van jouw wensen, maken we een plan op zodat we jouw werken op een snelle en efficiënte manier kunnen volbrengen.

Van bouwaanvraag tot premieaanvraag

Dankzij ons polyvalente team dat expertise heeft in elk aspect van het isoleren en het renoveren van de buitenschil, garandeert BENOTEC een van A tot Z ontzorging. Geen verschillende partijen, geen administratieve rompslomp en vooral: een snelle en efficiënte uitvoering van jouw werken.

Benotec
benotec
benotec
Benotec

Een piekfijn resultaat

Naast isoleren en renoveren, focussen we graag op een esthetische afwerking van jouw dak en/of gevel. Met kwalitatief hoogstaande materialen en voegwerken op maat zorgen we niet alleen voor een comfortabele, maar ook een mooie woning.

Contact

Nood aan meer informatie of had je graag een offerte?
Neem contact met ons op.