Spuitkurk: revolutionair in gevelbekleding

Spuitkurk is een decoratieve en milieuvriendelijke afwerklaag die uw woning beschermt tegen weer en wind. Met kurk, oliën en pigmenten als basisgrondstoffen vormt de coating een vernieuwend alternatief voor de traditionele systemen van gevelbekleding.

1. Geschikt voor elke ondergrond

Van beton, steen en vezelcement tot bepleisterde en geverfde muren, en zelfs metaal, hout en kunststof. Zowel in renovatie als nieuwbouw, binnen en buiten.

  • Spuitkurk op baksteen
  • Spuitkurk op crépi
  • Spuitkurk op daken
  • Spuitkurk voor interieur

2. Een uniek productieproces

  1. Ontschorsen van de Kurkeik: De kurkeik, hoofdzakelijk groeiend in Zuid-Europa en Noord-Afrika, wordt elke negen jaar zorgvuldig ontschorst door gespecialiseerde teams. Dit proces is niet schadelijk voor de boom en draagt bij aan een milieuvriendelijke aanpak.
  2. Stomen, Selecteren en Verwerken: Na de oogst worden de zuiverste kurkdelen geselecteerd, gestoomd en verwerkt tot kurkkorrels. Deze korrels worden vervolgens gekleurd en gemengd met verf, wat resulteert in spuitkurk met diverse kleuren en korreldiktes, gereed om op uw gevel of andere oppervlakken aangebracht te worden.

Van kurkeik tot spuitkurk: zorgvuldig geoogst, gestoomd en verwerkt tot kleurrijke korrels voor een prachtige afwerking op uw gevel of oppervlak.

Contacteer ons

3. Milieuvriendelijk en duurzaam

Spuitkurk is recyclebaar en draagt bij aan een positieve CO²-balans. Het productieproces wordt met toewijding beheerd door ervaren producenten.

4. Voortdurende innovatie

De producent van onze spuitkurk staat bekend om hun voortdurende toewijding aan innovatie, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Hun continue onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat onze spuitkurk altijd voldoet aan de hoogste normen van prestaties en duurzaamheid.

Contacteer ons

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren Expertise: Met jarenlange ervaring en expertise in spuitkurk, bieden wij hoogwaardige oplossingen voor gevelbekleding die zowel decoratief als duurzaam zijn.
  • Maatwerk: Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.
  • Milieuvriendelijkheid: Onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken blijkt uit ons productieproces, waarbij we zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en recyclage stimuleren.
  • Klantenservice: Ons team staat klaar om u te begeleiden doorheen het hele proces, van advies en selectie tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.

Met onze expertise en toewijding bieden wij hoogwaardige spuitkurkoplossingen op maat, met aandacht voor het milieu en uitstekende klantenservice.

Contacteer ons

Benotec

BENOTEC NV - BE0762773554 - Blarenberglaan 21/A, 2800 Mechelen - info@benotec.be +32 15 79 34 44

© BENOTEC 2021 - Alle rechten voorbehouden - Online support - Privacy - Disclaimer - Cookie instellingen aanpassen